Капітал підприємств і банків: теоретичні основи формування та управління - Слав'юк, Ростислав Анатолійович (ДВНЗ «Університет банківської справи», 2016)
Розкрито суть і значення власного капіталу в діяльності підприємств та банків. Подано різноманітні погляди вітчизняних і зарубіжних учених на суть капіталу та його функціональне призначення. Розкрито особливості формування капіталу в умовах трансформації економіки України та основні підходи до управління ним. Здійснено узагальнення особливостей корпоративного управління капіталом підприємств і банків. Для науковців і студентів, які досліджують проблеми формування капіталу підприємств і банків, а також практиків для розроблення стратегічних завдань управління підприємствами та банками.
Keywords: 65.011:65.262.1; 658.14:330.142.22