Властивості безгіпсових портландцементів з органо-мінеральними добавками - Соболь, Х. С.; Петровська, Н. І.; Дрималик, А. С. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Показано можливість використання безгіпсових портландцементів, модифікованих органо-мінеральними добавками для виробництва швидкотверднучих сухих будівельних сумішей. A possibility of use of gypsum free Portland cements modified by organic-mineral additives for raped hardening dry-mixtures production is shown in this article.