Паралельний алгоритм обчислення матриці корегування швидкого косинусного перетворення - Мельник, А. О.; Єрметов, Ю. О. (Видавництво Державного університету «Львівська політехніка», 2000)
Пропонується новий алгоритм обчислення матриці коригування швидкого косинусного перетворення. При паралельному обчисленні матриці коригування новий алгоритм характеризується значно меншою часовою затримкою порівняно з існуючим алгоритмом. Вступ.