Захист інформаційних ресурсів за допомогою систем рейтингу відправника - Погребенник, В. Д.; Хромчак, П. Т. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Описано механізм роботи системи рейтингу відправника та формування довірених відносин під час встановлення з’єднання між двома хостами. Наведено практичні аспекти реалізації такої системи на прикладі роботи поштового серверу. The mechanism of sender rating system and establishing of trustworthy relations in the process of connecting between 2 ends is described. The practical aspects of such system realisation is provided on the basis of mail server.
Keywords: інформаційні ресурси; поштовий сервер; informative resources; MTA