Система технічного зору для дистанційно-керованого самохідного маніпулятора - Бланар, О. В.; Вакуєв, І. П.; Громок, Л. І.; Гусєв, О. В.; Карпачов, Ю. А.; Кчюфас, С. І.; Павловський, М. А.; Ракша, Г. В.; Рудик, Ю. М.; Слободян, Л. Р. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2002)
Обґрунтовані структура та основні вимоги до технічних характеристик системи технічного зору для дистанційно-керованого самохідного маніпулятора. Наведена структура розробленого експериментального зразка системи, визначені його основні характеристики стереоефекту. The structure and the main requirements for technical characteristics of technical vision system for distant driving self-propelled manipulator are substantiated. The experimental system model structure is given and the main stereo effect characteristics of system model are obtained.
Technical vision system for remote controlled selfpropelled manipulator
Keywords: 621.856.8