Адміністративно-правове регулювання стандартизації – важливий напрям підвищення обороноздатності України - Єсімов, С. С.; Дитюк, В. З. (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
Розглянуто проблеми адміністративно-правового регулювання стандартизації – важливого напряму підвищення обороноздатності країни. З позиції адміністративного та інформаційного права висвітлено теоретичні аспекти адаптації національного законодавства щодо стандартизації в умовах асоціації України та Європейського Союзу. Рассмотрено проблемы административно-правового регулирования стандартизации, важного направления повышения обороноспособности страны. С позиции административного и информационного права рассматриваются теоретические аспекты адаптации национального законодательства по стандартизации в условиях ассоциации Украины и Европейского Союза. The article deals with the problem of administrative and legal regulation of standardization, an important direction of increasing the country's defense. From the standpoint of administrative and information law deals with theoretical aspects of adaptation of national legislation on standardization in the conditions of association of Ukraine and the European Union.
Административно-правовое регулирование стандартизации – важное направление повышения обороноспособности Украины
Administrative-legal regulation of standardization – is an important direction of improving the defense of Ukraine
Keywords: адміністративно-правове регулювання; інформаційна безпека; Європейський Союз; обороноздатність; стандартизація; административно-правовое регулирование; информационная безопасность; Европейский Союз; обороноспособность; стандартизация; administrative and legal regulation; information security; the European Union's; defense capability; standardization