Визначення впливу чинників на ринкову вартість організації - Теребух, А. А. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2002)
Розглянуто питання формування алгоритму визначення ринкової вартості підприємств. Досліджувалось коло внутрішніх чинників, напрям і рівень впливу на ринкову вартість майна і бізнесу. Розроблення і оволодіння викладеним алгоритмом у практиці господарювання дозволить піднести на якісно новий рівень процес оцінки майна підприємств при обґрунтуванні управлінських і інвестиційних рішень з метою зменшення рівня можливих ризиків. The article is devoted to problems of shaping of algorithm of the substantiation of administrative solutions at stages prior to the beginning their realization. The mastering by the stated algorithm in practice of managing will allow to lift on qualitative a new level process of acceptance and substantiation of administrative solutions with the purpose of a diminution of risk at a stage of their direct realization.
Keywords: 338.911