Моделювання впливу оподаткування на стан економіки - Федорчук, О. Є. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Застосовано регресійний аналіз для виявлення впливу податкового навантаження у країні на рівень тінізації економіки. For learning the influense of tax pression in the country on the level of shadow economy the regressive analysys was used.