Економічні аспекти ресурсного менеджменту у кластерній моделі економіки - Копець, Г. Р.; Дробенко, Ю. Г. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2004)
Розглядаються економічні аспекти ресурсного менеджменту, надання інформаційних послуг у кластерній моделі економіки, що забезпечує поєднання кластерного механізму із сучасними концепціями інноваційного розвитку, отримання синергічного ефекту та підвищення ефективності використання ресурсів регіону. In this article considers economic aspects of resourses management and information servises of clulter model of economic. Cluster model are consist mechanism with modern conseption of inovation development. This mechanism gives sinergi effect and incrising effectivnes of all resourses of region economic.