Дистрибуційна логістика енергопостачальної компанії - Косак, Н. С.; Починок, М. Й.; Різенко, С. А. (Видавництво Державного університету “Львівська політехніка”, 2000)
Розглядаються деякі аспекти вдосконалення дистрибуційної діяльності енергопостачальної компанії стосовно побутових споживачів, які дозволять реалізувати головну ціль логістики - постачання споживачам електроенергії прийнятної якості з необхідним рівнем надійності