Використання інтерпретованої мови програмування R для семантичного аналізу даних у соціальній мережі Twitter - Химиця, Наталія; Устиянович, Тарас (Видавництво Львівської політехніки, 2018)
The semantic structure of Twitter microblogging in the programming language R, using the packages: twitteR, ggplot2, wordcloud, tm, is researched. The lexical-semantic composition of the posts was reproduced, the main opinion of the users was determined..
Keywords: Twitter; R; інформаційні технології; семантичний аналіз; дані; інформація