Судова експертиза об’єктів інтелектуальної власності як одне із джерел доказів у кримінальному провадженні - Гула, Лев; Hula, Lev; Гула, Лев (Видавництво Львівської політехніки, 2017)
Розглянуто питання поняття та змісту проведення судової експертизи у сфері інтелектуальної власності під час досудового розслідування. Охарактеризовано порядок проведення судової експертизи у сфері інтелектуальної власності. Наведено основні види судових експертиз у сфері інтелектуальної власності. Окреслено завдання судового експерта під час дослідження об’єктів інтелектуальної власності. Визначено основні обставини, які встановлюють судовими експертизами у сфері інтелектуальної власності, що підлягають доказуванню у кримінальних провадженнях.

The question of concept and maintenance of realization of judicial examination is considered in the field of intellectual property during pre-trial investigation. The order of realization of judicial examination is described in the field of intellectual property. The basic types of over judicial examinations are brought in the field of intellectual property. The task of judicial expert is outlined at investigational objects of intellectual property. Basic circumstances are certain that, set by judicial examinations in the field of intellectual property that subject to proving in criminal realizations.

Рассмотрен вопрос понятия и содержания проведения судебной экспертизы в сфере интеллектуальной собственности во время досудебного расследования. Охарактеризован порядок проведения судебной экспертизы в сфере интеллектуальной собственности. Приведены основные виды судебных экспертиз в сфере интеллектуальной собственности. Очерчено задание судебного эксперта при исследованнии объектов интеллектуальной собственности. Определены основные обстоятельства, которые устанавливают судебными экспертизами в сфере интеллектуальной собственности, подлежащие доказыванию в криминальных производствах.
Judicial examination of objects of intellectual property, as one of sources of proofs in criminal realization
Судебная экспертиза объектов интеллектуальной собственности как один из источников доказательств в криминальном производстве
Keywords: інтелектуальна власність; судова експертиза; кримінальне провадження; авторське право; знаки для товарів і послуг; винаходи; корисні моделі; торговельні марки; промислові зразки; комерційні таємниці; intellectual property; judicial examination; criminal realization; copyright; signs for commodities and services; inventions; useful models; trade marks; industrial prototypes; commercial secrets; интеллектуальная собственность; судебная экспертиза; криминальное производство; авторское право; знаки для товаров и услуг; изобретения; полезные модели; торговые марки; промышленные образцы; коммерческие тайны; 343.123.