Техніко-економічний стан об’єктів інфраструктури як фактор впливу на розвиток економіки Західного регіону України - Кулініч, Т. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Висвітлено результати дослідження зміни стану основних засобів на об’єктах інфраструктури в п’яти областях західного регіону України (Львівській, Івано-Франківській, Волинській, Рівненській і Тернопільській) за період 2002–2008 рр. Показано вплив зміни стану основних засобів на об’єктах інфраструктури на економіку західного регіону України. Розглянуто можливості поліпшення техніко-економічного стану об’єктів інфраструктури регіону. The results of conducted research of dynamic state of capital assets at the infrastructure objects in five regions in the Ukrainian West (regions of: Lviv, Ivano-Frankivsk, Volyn’, Rivne and Ternopil) for period of 2002–2008 are reflected. Influencing of change of the state of capital assets at the objects of infrastructure on the economy of the Western regions of Ukraine is shown. There are considered some possibilities of improvement of technical and economical state of regional infrastructure objects.
Keywords: техніко-економічний стан; об’єкти інфраструктури; основні засоби; знос; економіка регіону; західний регіон України; technical and economical state; objects of infrastructure; capital assets; depreciation; economy of region; Western region of Ukraine