Математичне моделювання сигналів у низькочастотному каналі вихрострумового товщиноміра сталевих листових конструкцій - Бучма, Ігор; Ферчук, Костянтин (Національний університет "Львівська політехніка", 2008)
Проаналізовано моделі сигналів параметричного вихрострумового перетворювача при їхній високочастотній комутації з балансною модуляцією та подальшим виділенням з сигналу інформативної складової в низькочастотному каналі вихрострумового товщиноміра. Запропоновано структурну схему такого каналу. Проанализированы модели сигналов параметрического вихретокового преобразователя при их высокочастотной коммутации с балансной модуляцией и последующим выделением из сигнала информативной составляющей в низкочастотном канале вихретокового толщиномера. Предложена структурная схема такого канала. Models of parametrical eddy-current converter signals during its high-frequency commutation with balanced modulation and successive obtaining of informative component from the signal in the low-frequency canal of eddycurrent thickness meter are analyzed. Structure chart of the canal is provided.