Сусол, Наталія2012-12-252012-12-252012Сусол Н. Методи контролю якості технологічних операцій виготовлення кулінарної продукції / Наталія Сусол // Вимірювальна техніка та метрологія : міжвідомчий науково-технічний збірник / Національний університет "Львівська політехніка" ; відповідальний редактор Б. І. Стадник. - Львів : Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2012. – Випуск 73. – С. 113–117. – Бібліографія: 8 назв.https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/16140Розглянуто і визначено методи та способи контролю технологічних процесів і операцій з метою забезпечення якості кулінарної продукції та страв. Рассмотрены и определены методы и способы контроля технологических процессов и операций с целью обеспечения качества кулинарной продукции и блюд. Methods and means of monitoring the technological processes and operations in order to provide the quality of culinary products and dishes are under consideration.uaМетоди контролю якості технологічних операцій виготовлення кулінарної продукціїArticle