Методи контролю якості технологічних операцій виготовлення кулінарної продукції - Сусол, Наталія (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Розглянуто і визначено методи та способи контролю технологічних процесів і операцій з метою забезпечення якості кулінарної продукції та страв. Рассмотрены и определены методы и способы контроля технологических процессов и операций с целью обеспечения качества кулинарной продукции и блюд. Methods and means of monitoring the technological processes and operations in order to provide the quality of culinary products and dishes are under consideration.