Інформаційно-аналітична система для відділу докторантури та аспірантури Львівської політехніки - Макар, В.; Тушницький, Р. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2013)
В роботі розглянуто інформаційно-аналітичну систему автоматизації обліку підготовки наукових кадрів в Національному університеті “Львівська Політехніка”. Наведено архітектуру системи, її основні функціональні можливості, модель сховища даних, а також технології реалізації системи. In the paper the information-analytical system of accounting automation research training at the National University “Lviv Polytechnic” is considered. The architecture of the system, its major functions, the storage data model and system implementation technology are presented.
Keywords: інформатизація; інформаційно-аналітична система; цифровий університет; система звітності; web-технології; informatization; information-analytical system; a digital university; reporting system; web-technology