Дослідження динаміки колісного екіпажу - Паращук, Д. Л. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
У статті проведено моделювання колісного екіпажу засобами Matlab Simulink. Запропоновано нову математичну модель для дослідження рівнів вібрації чутливого елемента, що дає змогу проводити розрахунок та подальшу оптимізацію вібраційних процесів у конструкції машини. This article presents the modeling crew wheeled means of Matlab Simulink. A new mathematical model for investigating the levels of vibration sensor, which allows the calculation and further optimization of vibrating processes in machine design.