Солюбілізація амінонафтохінонових похідних - Кухарська, М. Р.; Заярнюк, Н. Л.; Раєвська, К. А.; Хом'як, С. В.; Плотніков, М. Ю.; Канюка, Ю. В.; Комаровська-Порохнявець, О. З.; Марінцова, Н. Г.; Новіков, В. П. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Одержано та досліджено нові водорозчинні препарати з використанням функціонально активних полімерів на основі амінопохідних 1,4-нафтохінону, які володіють бaктерицидною та фунгіцидною активністю. Water-soluble preparations on the basis of amino-derivative of 1,4-naphthoquinone solubilized by polymeric surfactant possessing bactericidal and fungicidal activities have been obtained and studied.
Keywords: водорозчинні препарати; полімери; амінопохідні 1,4-нафтохінону; фунгіцидна активність