До питання про договір комерційної концесії (франчайзингу) та деякі новели його реєстрації - Бачинський, Т. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Матеріал торкається проблем укладення та реєстрації договору франчайзингу. Здійснено історичний аналіз розвитку законодавства з цього питання, а також надано не лише теоретичну, а й практично-значущу оцінку і характеристику договору комерційної концесії та порядку його реєстрації. Материал касается проблем заключения и регистрации договора франчайзинга. Осуществлен исторический анализ развития законодательства по этому вопросу, а также предоставлена не только теоретическая, но и практически-значимая оценка и характеристика договора коммерческой концессии и порядка его регистрации. The article deals with the problems of concluding and registration of the franchise agreement. There is provided historical analysis of legislation on this issue, and the auth author defines not only theoretical but also practical assessments of franchise agreement and its registration procedure.
К вопросу о договоре коммерческой концессии (франчайзинга) и некоторых новелл его регистрации
On the commercial concession agreement (franchise) and some new law of its registration
Keywords: договір комерційної концесії; договір франчайзингу; франчайзер; франчайзі; договор коммерческой концессии; договор франчайзинга; франчайзер; франчайзи; commercial concession agreement; franchise agreement; franchisor; franchisee