Методичні підходи до формування логістичної стратегії підприємства - Марценюк, В. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Визначено місце логістичного менеджменту в системі менеджменту фірми, викладено сутність логістичної стратегії та методичні підходи до її формування на підприємстві. The determination of the place of the logistical management in the system of the company's management and the essence of logistical strategy is made. The systematic approaches to the forming of logistical strategy of the enterprise are stated as well.