Фінансовий аналіз оборотних коштів на підприємстві - Чубка, О. М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Наведені методи фінансового аналізу оборотних коштів на підприємстві. Зосереджено увагу на методі коефіцієнтів, який базується на балансі підприємства і в умовах переходу на міжнародні стандарти бухгалтерського обліку є дещо видозмінений. This work analyses methods of financial analysis of circulating means in the company. The main ascent made on the method of ratios which based on companies balance. It is deformed in circumstances of using international standards of accounting.