Структура, будова та властивості полімерної сірки, одержаної під час плазмохімічного розкладу сірководню - Яворський, В. Т.; Знак, 3. 0.; Оленич, P. P. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010)
Досліджено будову, структуру та властивості полімерної сірки, одержаної конденсацією продуктів плазмохімічного розкладу сірководню в конденсаторі змішування. Are investigated structure, structure and properties of polymeric sulphur, obtained during the condensation of the products of the plasma-chemical decomposition of hydrogen sulphide, in the condenser of the mixing.