Осцилографи та методи вимірювання радіотехнічних величин - Бобало, Ю. Я.; Недоступ, Л. А.; Кіселичник, М. Д.; Надобко, О. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Описано основні напрями розвитку осцилографії – однієї з найважливіших ділянок сучасної метрології. Наведено параметри осцилографів, структурні схеми, пояснення принципу дії. Звернуто увагу на питання вибору осцилографів для дослідження конкретних фізичних величин та на методи їх вимірювання. Також розглянуто питання практичного застосування цифрового осцилографа. Для студентів напрямів підготовки “Радіотехніка”, “Телекомунікації” та “Радіоелектронні апарати”, а також для студентів інших технічних напрямів.
Keywords: 32.842я2; 621.317.755