Основні засади використання геодезичної референцної системи координат УСК-2000 для забезпечення ведення державного земельного кадастру - Заяць, І. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Розкрито підходи та особливості використання геодезичної референцної системи координат УСК-2000 для забезпечення ведення Державного земельного кадастру.
Keywords: референцна система координат УСК-2000; земельний кадастр; Державна геодезична мережа (ДГМ)