Моніторинг роззосереджених об’єктів нафтовидобутку - Веклюк, О.; Калужний, Б.; Маляр, А.; Пелешко, Д.; Яремко, Р. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
Пропонується автоматизована розподілена система моніторингу експлуатації нафтових свердловин.

There are proposed automatic distributed system of oil well operation.
Keywords: 622.02.658.284