Використання хмарних технологій у навчанні дисциплін професійної підготовки майбутніх бакалаврів комп’ютерних наук - Триус, Юрій (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
У роботі розглядаються проблеми використання хмарних технологій і сервісів у навчанні дисциплін професійної підготовки майбутніх бакалаврів комп’ютерних наук, а також авторські web-орієнтовані програмні засобів для підтримки навчання деяких математичних та інформатичних дисциплін. This study analyzes opportunities for using cloud technologies and services in education of future Bachelors of Computer Science. The paper addresses the problem of creating web-oriented software tools to support learning some Mathematical and Computer Science courses.
Keywords: хмарні технології; хмарні сервіси; системи комп’ютерної математики; web-орієнтовані програмні засобів; електронне навчання; cloud technologies; cloud services; web-oriented systems of computer mathematics; web-oriented software; eLearning