Проблеми дослідження підходів до трактування поняття “Інноваційний потенціал регіону” - Куцай, Н. С. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Обґрунтування і введення в науковий обіг удосконаленого розкриття поняття “інноваційний потенціал регіону” в сучасних умовах дасть змогу уточнити найдієвіші складові інноваційного потенціалу, які дадуть змогу з меншими витратами і у прийнятний термін досягти відчутних результатів на регіональному рівні. Substantion and introduction to the scientific appeal the improved revealing of the concept «innovative potential of region», in modern terms will give possibility to specify the basic and the most effective constituents of innovative potential, which will allow to attain perceptible results at a regional level with less charges and in an acceptable term.
Keywords: потенціал; інноваційний потенціал регіону; складові інноваційного; потенціалу регіону; potential; innovative potential of region; constituents of innovative potential of; region