Реалізація інноваційних стратегічних планів підприємства на основі використання системи збалансованих показників - Сталінська, О. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Досліджено розвиток теоретико-методологічних засад стратегічної діяльності, формування на цій основі стратегії розвитку підприємства. Розроблено методичні і практичні рекомендацій щодо вдосконалення механізмів її реалізації. В умовах швидкомінливих зовнішніх умов та конкуренції важливо оцінити здатності компанії адекватно реагувати на зміни і працювати на випередження, тому інструментарій BSC дає змогу сформулювати стратегію і забезпечити її реалізацію в режимі реального часу. This paper is devoted to research of theoretical and methodological grounds of strategic activity and formation of enterprise development strategy. Methodological and practical recommendations dealing with improving and perfecting of its realisation mechanism is worked out. Under condition of fast changes in out business environment and competition it is important to value company possibility to react on this changes adequately and usage BSC methods allows to from strategy and provide its realization in real time regime.
Keywords: інноваційний розвиток; стратегія підприємства; система збалансованих показників; innovative development; strategy of enterprise; system of balanced indexes