Проектування оптимізованих структур комп’ютерних пристроїв підбором необхідних елементів бібліотеки з використанням генетичних алгоритмів - Мельник, А. О.; Сокіл, О. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2004)
Запропоновано новий підхід до проектування оптимізованих структур комп’ютерних пристроїв підбором необхідних елементів бібліотеки з використанням генетичних алгоритмів. The new solution for an optimized structures of computer devices development, using genetic algorithms was proposed.