Прогноз продуктивності складнопобудованих порід-колекторів нафти і газу за результатами інверсії даних ГДС - Вижва, С. А.; Безродна, І. М. (Національний університет “Львівська політехніка”, 2011)
Наводиться методика прогнозу продуктивності порід-колекторів за даними ГДС на основі інверсії акустичних даних в структуру пустотного простору та її практична реалізація на прикладі карбонатних горизонтів свердловини №35 Липово-Долинської площі. Приводится методика прогноза продуктивности пород-коллекторов по данным ГИС на основе инверсии акустических данных в структуру пустотного пространства и её практическая реализация на примере карбонатных горизонтов скважины №35 Липово-Долинской площади. Methodology is given estimates of rock-collectors according to the well-logging through inversion of acoustic data in the structure of pore space and its practical implementation on the example of carbonate horizons of well number 35 Lypovo -Dolinska area.
Прогноз продуктивности сложнопостроенных пород-коллекторов нефти и газа по результатам инверсии даннях ГИС
Productivity predictions of complex reservoir rocks oil and gas on the results of inversion of data well-logging
Keywords: порода-колектор; ГДС; прогноз продуктивності; порода-коллектор; ГИС; прогноз продуктивности; rock-collectors; well-logging; predictions of productivity