Пам'ятник жертвам львівського гето на території меморіального комплексу. - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1992)
Пам'ятник жертвам львівського гето на території меморіального комплексу на вулиці 700-річчя Львова (проспект Чорновола).
Keywords: Львів, меморіал, Львівське гето, 700-річчя Львова, проспект Чорновола.