Етапи та принципи здійснення інноваційної діяльності підприємства - Римар, М. В.; Ликун, Н. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Узагальнено поняття «інноваційна діяльність», досліджено чинники, що впливають на її здійснення, принципи та основні етапи реалізації інноваційної політики. Визначено взаємозв’язок між успішною інноваційною діяльністю та конкурентоспроможністю підприємства, окреслено проблеми та перспективи здійснення інноваційної діяльності підприємствами. Запропоновано алгоритм оптимального процесу реалізації інноваційних заходів. А concept "innovative activity" is generalized In the article, factors, that influence on her realization, principles and basicimplementation of innovative politics phases, areinvestigational. Intercommunication is certain between successful innovative activity and competitiveness of enterprise, problems and prospects of realization of innovative activity are outlined by enterprises and the algorithm of optimal process of realization of innovative measures is offered.
The stages and principles of enterprise innovative activity realization
Keywords: інноваційна діяльність; інноваційний розвиток; інноваційна політика; зовнішнє та внутрішнє середовище підприємства; конкурентоспроможність; innovative activity; innovative development; innovative politics; external and internal environment of enterprise; competitiveness