Особливості побудови тракту збору даних комп'ютеризованої системи контролю та діагностики енергооб'єктів - Дороніна, О. М.; Лавров, Г. М.; Хомич, С. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2003)
Розглянуто варіанти побудови тракту збору даних комп’ютеризованої системи контролю та діагностики енергооб’єктів з баготоканальним аналоговим вводом. Проаналізовано можливості застосування аналогового та цифрового методів виділення інтервалів вимірювання. Розглянуто особливості побудови вхідних каналів при необхідності контролю перехідних процесів. This paper presents the construction variants of the data acquisition section of the power works control and diagnostics computerized system with multichannel analog input. There are analysed the facilities of the analog and digital methods of the measuring intervals extraction aplication. Also there are examined the input channels construction features when the transient process control is needed.