Фактори підвищення вразливості ІО ВНЗ до агресії та шляхи їх мінімізації - Пелещишин, Андрій; Корж, Роман (Видавництво Львівської політехніки, 2017)
The paper presents ways of minimizing vulnerabilities of the information image of university to a purposeful aggression.
Keywords: вищий навчальний заклад (ВНЗ); інформаційний образ (ІО); мережева агресія