Закон України “Про метрологію та метрологічну діяльність” - правова основа забезпечення єдності вимірювань - Друзюк, В. (Видавництво Державного університету “Львівська політехніка”, 2000)
Розглянуто основні положення Закону України “Про метрологію та метрологічну діяльність”, викладені основи організації та функціонування Державної метрологічної системи. Рассмотрены основные положения Закона Украины ″О метрологии и метрологической деятельности″, изложены основы организации и функционирования Государственной метрологической системы. The main provisions of the Law of Ukraine “On metrology and Metrological Activity”, the fundamental principles of organisation and functioning of State Metrological System have been considered.