Пошкоджена скульптурна композиція "Жінка з дитиною". - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1986)
Надгробок — високий кам'яний постамент у вигляді гори, увінчаний скульптурами жінки, що сидить, і дитини, яка лежить біля неї. Станом на 1986 рік скульптури пошкоджені — відсутні голови фігур.
Keywords: Львів, Личаківський цвинтар, скульптури, надгробки, могили, поховання.