Словацькі військові формування на початковому етапі німецько-радянської війни (червень - жовтень 1941 р.) - Козицький, А. М. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Присвячено участі військових формувань Словаччини у реалізації німецького плану нападу на Радянський Союз. Детально розглянуто бойову діяльність “Швидкої Групи”, що оперувала на українських землях упродовж літа 1941 р. Особливу увагу звернуто на діяльність словацьких авіаційних підрозділів.

The article deals with the participation of military detachments of Slovakia in German plans of the war against USSR. Different aspects of the history of fighting in Ukrainian lands in the end of June - July 1941 “Rychla Skupina” are overdraw. As well large attention was made for the history of Slovakian aviation in Eastern front.
Keywords: 94(477)” 1941”; 623.746