Особливості виконання операцій над матрицями у полях Галуа - Глухов, В. С. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2006)
Описано особливості виконання операцій над матрицями у полях Галуа. The aspects of matrix operation execution in Galois fields are described.