Аналіз затрат на якість продукції - Бичківський, Роман; Гунькало, Алла (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Проаналізовано витрати на якість продукції для запобігання виробництву неякісної продукції і послуг, що приводить до значних скорочень втрат від браку – як внутрішніх, так і зовнішніх. Осуществляется анализ затрат на качество продукции для предупреждения производства некачественной продукции и услуг, что приводит к значительным сокращениям потерь от брака – как внутренних, так и внешних. The analysis of the products quality costs for the prevention of products poor-quality manufacture is carried out , that results in significant reductions of losses from shortage both internal and external.