Різницеві методи і структури аналого-цифрового перетворення для систем автоматичного керування реального часу - Стрепко, І.; Тимченко, О. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Розглядаються методи і реалізація аналого-цифрового різницевого перетворення для реалізації швидкодіючих і точних систем автоматичного керування реального часу. Рассмотрены методы и реализация аналого-цифрового разностного превращения для реализации быстродействующих и точных систем автоматического управления реального времени. The methods and realization of analog-digital difference transformation for realization of high-speed and point systems of automatic control of real time is considered.