Інформаційно-вимірювальна система мікрохвильового технологічного процесу: канал вимірювання температури - Водотовка, Володимир; Юрчик, Геннадій (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Роглянуто структуру вимірювального каналу температури з напівпровідниковим термоперетворювачем опору, призначеного для контролю температури процесів тепломасообміну в об’єктах, що знаходяться в сильному електромагнітному полі надвисокої частоти. The structure of temperature measurement channel with semiconductor transducer of resistance for needs of temperature control of heat-mass exchange processes in objects influenced by strong microwave electromagnetic field is investigated.