Розроблення математичної моделі модулятора сигналів на базі трифазного однопівперіодного випрямляча - Самотий, В.; Дзелендзяк, У.; Павельчак, А. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Наведено математичну модель модулятора сигналів на базі трифазного однопівперіодного випрямляча, а також запропоновано метод аналізу перехідних і усталених режимів його роботи. Mathematical model of the modulator of signals on the basis of three-phase half-wave rectifier is resulted and method for transient and steady-state analysis of it operational modes is suggested.
Keywords: модулятор сигналів; ідеальний ключ