Розрахунок шуму та викидів CO2 в транспортній мережі міста Львова - Мазур, В. В.; Мельник, М. Р. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2009)
Розглятнуто методи розрахунку шуму та викидів СО2 в транспортній мережі міста Львова. The methods for noise calculation and CO2 pollution in Lviv transport networ are considered in this paper.
Keywords: розрахунок шуму; викиди СО2; транспортна мережа; noise calculation; CO2 pollution; transport network