Управлінський консалтинг: сутність, проблеми та перспективи розвитку в Україні - Кузьмін, О. Є.; Книш, М. Г. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2006)
Розглянуто основні питання щодо розвитку управлінського консалтингу. Визначено актуальність проблем консалтингу. Проаналізовано існуючі трактування терміна “ консалтинг”. На підставі огляду літературних джерел і проведених досліджень уточнено трактування терміна “ управлінський консалтинг”. Виявлено проблеми та перспективи розвитку управлінського консультування в Україні. This article considers key ideas development management consulting. Here are researched actual problems to consulting. Analysed assert by the scientists about the term “consulting”. In article on the grounds of checkup of the literary sources and called on studies is interpretation of the term “management consulting” is specified, its problems and perspectives development management consulting in Ukraine.