Метод та пристрій для здійснення амплітудної модуляції багатьох складових - Горбатий, І. В. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2009)
Розглянуто сучасні різновиди амплітудно-фазової модуляції та їх особливості. Наведено сигнальні сузір’я найуживаніших різновидів амплітудно-фазової модуляції. Запропоновано метод та пристрій для здійснення різновиду амплітудно-фазової модуляції – амплітудної модуляції багатьох складових. Показано ефективність використання такої модуляції порівняно із квадратурною амплітудною модуляцією. The modern varieties of amplitude phase modulation and their feature was consider. The signal constellations of the most common varieties of amplitude phase modulation was lead. The method and device for realization of variety of amplitude phase modulation – the amplitude modulation of many components was offered. The efficiency of use of such modulation by comparison to the quadrature amplitude modulation was shown.
Method and device for realization of amplitude modulation of many components
Keywords: амплітудно-фазова модуляція; сигнальні сузір’я; amplitude phase modulation; signal constellations