Програмне забезпечення для розрахунку схем розпилювання круглих лісоматеріалів на пилопродукцію спеціального призначення - Маєвський, В.; Миськів, Є.; Максимів, В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Розроблено програмне забезпечення для розрахунку схем розпилювання круглих лісоматеріалів на пилопродукцію з врахуванням виду її розпилювання та заданих кутів радіальності і тангенціальності.
The software for the calculation of charts of sawing round timber was created. The types of timber sawing and specified radial and tangential set of sawing angles are considered in this program.