Каплиця родини Лодинських і Моровських. - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1986)
Каплиця родини Лодинських і Моровських. Поховані: Францішек Іллясевич (1807-1887) — бурґомістр Жовкви і Самбора, президент суду в Тернополі. Людвик Іллясевич-Лодинський (1845-1919) — адвокат, доктор права. Каплиця побудована в неоготичному стилі. Металеві двері на вході у каплицю, навпроти входу - балкон з металевою решіткою та кам'яні сходи з двох сторін. Поле №3.
Keywords: Львів, Личаківський цвинтар, каплиця родини Лодинських і Моровських, адвокати, бурґомістри, президенти суду, Францішек Іллясевич, Franciszek Illasiewicz, Людвик Іллясевич-Лодинський, Ludwik Illasiewicz-Lodyński, поховання.