Функціональні стратегії промислового підприємства з іноземним капіталом - Мірошник, Р. О.; Семін, І. Є. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Розглянуто варіанти стратегій іноземного інвестора з приходом на вітчизняне промислове підприємство. Проаналізовано функціональні стратегії промислового підприємства з іноземним капіталом. Визначено особливості функціональних стратегій залежно від вибраної іноземним інвестором корпоративної стратегії підприємства у таких сферах: виробництво, фінанси, управління персоналом, маркетинг, логістика, інновації. Наведено порівняльну характеристику стратегічних рішень у функціональних стратегіях з урахуванням вибору варіанта корпоративної стратегії іноземним інвестором. Strategies of foreign investor on domestic industrial enterprise are considered. Functional strategies of industrial enterprises with foreign capital are analyzed. The features of functional strategies which depend of the chosen by foreign investor corporate strategy of the industrial enterprise are determined. The functional strategies of foreign investor on the industrial enterprise are implemented in the following areas: manufacturing, finance, HR, marketing, logistics, innovation. The comparative characteristics of strategic decisions in the functional strategies according to corporate strategy of foreign investor on industrial enterprise are presented.
Functional strategies of industrial enterprise with foreign capital
Keywords: стратегія; інвестор; виробництво; фінанси; маркетинг; логістика; управління персоналом; інновації; strategy; investor; production; finance; marketing; logistic; management of human resources; innovations