Розрахунок на жорсткість комбінованої вертикальної пружної системи резонансної вібраційної притиральної машини з кутовими коливаннями - Гаврильченко, О. В.; Ланець, О. С.; Шпак, Я. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2004)
In article the calculation of rigidity of complex vertical elastic systems as latticed and cylinder torsions are given. This elastic system is used in vibration lapping machine with angular oscillations.