Вигляд поля №15. - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1988)
Фрагмент поля №15. На світлині — велика група надгробків різних періодів, серед яких — поховання Замори Євгена Федоровича і Стороженко Анастасії Петрівни. Замора Євген Федорович (29.10.1914-21.03.1981) — інженер, науковець в галузі радіотехніки, професор Львівського політехнічного інституту, альпініст. Надгробок — стела з барельєфним портретом покійного і інскрипцією про нього. Стороженко Анастасії Петрівни (1888-1967). Надгробок — стела з фотографією покійної і інскрипцією про неї.
Keywords: Львів, Личаківський цвинтар, інженери, професори, вчені-радіотехніки, викладачі Львівського політехнічного інституту, НУ "Львівська політехніка", альпіністи, Замора Євген Федорович, Стороженко Анастасія Петрівна, надгробок, могила.